Karapınar Murat Kurum Fen Lisesi

Vizyon: Öncelikle tercih edilen, kurulduğu ilk günden itibaren eğitimin her alanında başarı elde etmek isteyen, elde edilecek başarılarla yetinmeyip bunları daha da ileriye götürmeyi hedefleyen, Dünyanın ve Türkiye´nin ihtiyaçlarına göre kendisini sürekli yenileyen, her yıl Türkiye´nin en gözde üniversitelerine daha fazla sayıda öğrenci gönderen bir kurum olmak

Misyon: Devletine ve milletine sadakatle bağlı, gücünü köklü tarihinden ve geleneklerinden alan, Türk toplumunun kültürel değerlerini özümsemiş, evrensel değerlerle bütünleşmiş, içinde bulunduğu toplumla barışık ve topluma örnek olabilecek nitelikte insanlar yetiştiren, eğitim alt yapısı ve fiziki koşulları üst düzeyde, bilim, sanat, edebiyat, sosyal, kültürel ve sportif alanlardaki başarılarıyla Türkiye’de ve dünyada adından söz ettiren, yabancı dil öğrenmenin bilincini taşıyan, medya okuryazarı olan, bilişim teknolojilerini kullanabilen öğrencilerin eğitimin her alanında yeteneklerini sonuna kadar geliştirebildikleri, ortak hedeflere kilitlenmiş, kaliteli bir eğitim kadrosuna sahip, okul ile irtibatlarını sürdüren ve önemli mevkilere gelmiş, toplumda saygınlığı yüksek olan mezunlara sahip, Türkiye´nin sayılı okulları arasında gösterilen bir eğitim ve öğretim kurumu olmak.

Başarılar: 2023/2024 Eğitim Öğretim Yılında eğitim öğretim hayatına başladı

Saatler: 08.00 - 17.30
Yabancı Dil: İngilizce+Almanca
Servis Bilgisi: Şehir Merkezinde