LGS TERCİH SÜRECİ VE OKULUMUZ HAKKINDA

24.06.2023 626

LGS TERCİH SÜRECİ VE OKULUMUZ HAKKINDA

Okulumuz 2023/2024 Eğitim Öğretim Yılında ilk defa öğrenci almaya başlayacaktır.

Kadromuzun öğretmen eksiği olmayıp, öğretmen kadromuz Fen Lisesi, Proje Anadolu Liseleri, Kolej geçmişi olan ve alanında uzman öğretmenlerden oluşmaktadır.

Okulumuzun 60 öğrenci kontenjanı vardır. 2023 LGS Tercihlerine göre okulumuz taban puanı belirlenecektir.

Okulumuz bünyesinde 100 Erkek ve 100 Kız olmak üzere 200 öğrencilik pansiyon kapasitesi vardır. ayrıca okulumuza ait kapalı spor salonu mevcuttur.

Okulumuzun laboratuvar, bilişim, robotik kodlama gibi bir çok birimi ve donanımı vardır.

Okulumuz ilçe merkezindedir. Okulumuzun donanımı ve birimleri üst düzeydedir.

Yeni eğitim öğretim yılında eğitim hayatına başlayacak olan okulumuzda hem akademik hem de bilimsel proje ve olimpiyatlara hazır projelerimiz vardır.

Adres:
ULUS MAH. 133244. SK. KARAPINAR MURAT KURUM FEN LİSESİ SİTESİ KARAPINAR MURAT KURUM FEN LİSESİ NO 4 KARAPINAR / KONYA